Related Posts with Thumbnails

HTML

Pliszé és puszedli

Bütykölősblog textilekről, flitterekről, gyöngyökről és néhanapján sütikről is. Pillanatok az életemből, mikor homlokon habcsókol a múzsa. Kapcsolat:

Közösség

Glowaholic esküvői kiegészítők

2010.04.15. 22:21 Pliszeespuszedli

Esküvői szépségek

Elsőként jöjjön egy válogatás az elmúlt időszak terméséből, esküvői kiegészítők témában.

Az első darabot még magamnak készítettem tavaly nyáron, az esküvői készülődés viszont elindított egy kisebb lavinát, és sorra jöttek egymás után a színvariációk és díszítőelemek: esküvői szütyők, táskák és gyűrűpárnák, majd a szütyők koszorúslányoknak, amiket természetesen a választott öltözékük színe határoz meg, de formájukban a menyasszonyét idézik. Az organzát korábban is kedveltem, a tüllel csak ekkor barátkoztam meg. Ráncolva mindkettőnek szeretem a zabolázhatatlanságát, ahogy a lobogó szalagokét is. Úgy hozni létre belőlük meghitt és szelíd esküvői modelleket, hogy közben ne akarjam megszelídíteni az anyagot.

Hát, így sikerült: 

 

A Glowaholic esküvői modellek megvásárolhatók a Meska.hu-n.

Szólj hozzá!

Címkék: esküvő menyasszony szatén gyűrűpárna tüll koszorúslány szütyő organza tied lehet glowaholic


A bejegyzés trackback címe:

https://pliszeespuszedli.blog.hu/api/trackback/id/tr521925021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása